Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs

Cenovnik usluga

Portal privatniksam.rs Vam omogućava da kupite i dodatne usluge na mesečnom nivou bez obzira na Vaš paket. Za više informacija o paketima posetite našu registracionu stranu. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati mejlom marketing@privatniksam.rs ili na telefon 0641996949

Usluga Cena za OSNOVNI paket Cena za PREMIUM paket
Istaknuta firma u pretrazi 2000 RSD/mesečno 1500 RSD/mesečno Poručite uslugu
Preporučujemo firmu 3000 RSD/mesečno 2000 RSD/mesečno Poručite uslugu
Preporučujemo novosti 2000 RSD/mesečno 1000 RSD/mesečno Poručite uslugu

Istaknuta firma u pretrazi

Ova usluga ističe Vašu firmu u kategoriji u kojoj se nalazi, kao i u svim pretragama (po ključnoj reči, po gradu, regionu, itd.). To znači da će se Vaša firme pojaviti na samom vrhu rezultata pretrage. Na taj način će korisnici našeg portala lakše doći do Vas.

Poručite uslugu

Preporučujemo firmu

Ovo je najvidljivija sekcija na našoj početnoj strani. Kupovinom ove usluge Vaša firma će zauzeti jedno od 4 pozicija na početnoj strani i biće uočena od mnoštva naših posetilaca. Uz ovu uslugu dobijate i statiskiku koliko je posetilaca kliknulo na Vašu firmu sa naše početne strane.

Poručite uslugu

Preporučujemo novosti

Sekcija "Preporučujemo novosti" se nalazi na početnoj strani portala. Vaše novost će lako biti dostupna posetiocima portala koji će imati priliku da vide Vaše poslednje novosti čim otvore stranu portala. Uz ovu uslugu dobijate i statiskiku koliko je posetilaca kliknulo na Vašu novost sa naše početne strane.

Poručite uslugu