Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
Pon, 21. Mar 2016.

Svakodnevnica

U vreme velikih pritisaka i borbe za održavanje radnog mesta i za preživljavanje, od velike je važnosti odvojiti vreme za sebe i svoje zdravlje, baviti se sportom i rekreacijom. To je ventil kojem se čovek mora okrenuti kako bi zadržao svoje psihičko i fizičko zdravlje. Međutim, svi sportovi nose sa sobom neku dozu rizika od povrede. Ukoliko se ne pripremimo na adekvatan način, može doći do povreda kostiju, zglobova ili mišića.

Pod pripremom za sportske aktivnosti se podrazumevaju ne samo dobro zagrevanje, već i korišćenje steznika, ortoza i bandaža kako bi se povrede sprečile. Ortoze i bandaže su preporučljive i za profesionalne sportiste,  ali i za rekreativce. Ukoliko do povrede ipak dođe, potrebno ju je sanirati. Ono što se prvo radi kod većine povreda jeste imobilizacija povrede ortozom, bandažom ili steznikom.

Firma Dynamic je tu da otkloni svaku bol, bez obzira da li je ona posledica bavljenja sportom, povrede na radu ili neke hirurške intervencije.

Ortoze i bandaže

Terapijske ortoze i bandaže, namenjene lokomotornom sistemu služe ne samo za prevenciju ili zbrinjavanje povreda kod sportista i rekreativaca već i za zbrinjavanje degenerativnih promena i bržu rehabilitaciju nakon operativnih zahvata. Materijali od kojih su izrađene obezbeđuju optimalnu funkcionalnost i udobnost.

Izrada ortoza

Firma Dynamic Pro je poznata na području izrade i prodaje terapijskih bandaža i ortoza namenjenih lokomotornom sistemu. Izrađivanje i prodaja steznika, bandaža i ortoza tokom dugog niza godina omogućila im je detaljno upoznavanje svojstava materijala od kojih se izrađuju, ali i potreba klijenata.
 U firmi Dynamic Pro se obavlja nabavka i izrada ortoza za gornje ekstremitete, ortoza za donje ekstremitete i ortoza za kičmeni stub.

Steznici za koleno

Steznici su izuzetno važni za prevenciju povreda, ali i kao terapijski element. Koriste se za sanaciju rupture ili lezije ligamenta, pre ili posle operacija, za rehabilitaciju, fiksiranje nestabilnog ligamenta ili insuficijenciju kolena. U zavisnosti od Vaših potreba, nabavljamo i izrađujemo steznike sa kontrolorom pokreta, metalnim šinama, sa elastičnom podrškom itd.

Komentari

O firmi

Preporučujemo

Pon, 20. Mar 2017.
Dynamic Pro
Nova linija steznika od tkanine
Potpuno novi artikli od pletenih materijala za veću udobnost i celodnevno nošenje. Zbog sastava je postignuto manje grejanje i znojenje. Steznici za koleno , lakat, rame, skočni zglob...
Vest:20. Mart 2017.
Pon, 01. Feb 2016.
Dynamic Novi Sad
Ponosni smo na visegodisnju saradnju sa profesionalnim sportistima
U poseti nam je bio Neziri Bojan igrac Vojvodine,Metalurga,Sahtjora,Volfsburga,Brisela,Djera,reprezentacije SCG,dugogodisnji prijatelj i korisnik nasih sportskih ulozaka.
Čet, 02. Feb 2017.
Dynamic Novi Sad
Frotirane nepropusne navlake za dusek
Koristi se kao vodonepropustiva obloga za dušek kreveta.Propustiva je za vazduh.Fiksira se za dušek lastišem sa donje strane.Sastav: 80% pamuk – 20% Polyestersa Polyuretanskom termostabilnom