Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
Pon, 21. Mar 2016.

Svakodnevnica

U vreme velikih pritisaka i borbe za održavanje radnog mesta i za preživljavanje, od velike je važnosti odvojiti vreme za sebe i svoje zdravlje, baviti se sportom i rekreacijom. To je ventil kojem se čovek mora okrenuti kako bi zadržao svoje psihičko i fizičko zdravlje. Međutim, svi sportovi nose sa sobom neku dozu rizika od povrede. Ukoliko se ne pripremimo na adekvatan način, može doći do povreda kostiju, zglobova ili mišića.

Pod pripremom za sportske aktivnosti se podrazumevaju ne samo dobro zagrevanje, već i korišćenje steznika, ortoza i bandaža kako bi se povrede sprečile. Ortoze i bandaže su preporučljive i za profesionalne sportiste,  ali i za rekreativce. Ukoliko do povrede ipak dođe, potrebno ju je sanirati. Ono što se prvo radi kod većine povreda jeste imobilizacija povrede ortozom, bandažom ili steznikom.

Firma Dynamic je tu da otkloni svaku bol, bez obzira da li je ona posledica bavljenja sportom, povrede na radu ili neke hirurške intervencije.

Ortoze i bandaže

Terapijske ortoze i bandaže, namenjene lokomotornom sistemu služe ne samo za prevenciju ili zbrinjavanje povreda kod sportista i rekreativaca već i za zbrinjavanje degenerativnih promena i bržu rehabilitaciju nakon operativnih zahvata. Materijali od kojih su izrađene obezbeđuju optimalnu funkcionalnost i udobnost.

Izrada ortoza

Firma Dynamic Pro je poznata na području izrade i prodaje terapijskih bandaža i ortoza namenjenih lokomotornom sistemu. Izrađivanje i prodaja steznika, bandaža i ortoza tokom dugog niza godina omogućila im je detaljno upoznavanje svojstava materijala od kojih se izrađuju, ali i potreba klijenata.
 U firmi Dynamic Pro se obavlja nabavka i izrada ortoza za gornje ekstremitete, ortoza za donje ekstremitete i ortoza za kičmeni stub.

Steznici za koleno

Steznici su izuzetno važni za prevenciju povreda, ali i kao terapijski element. Koriste se za sanaciju rupture ili lezije ligamenta, pre ili posle operacija, za rehabilitaciju, fiksiranje nestabilnog ligamenta ili insuficijenciju kolena. U zavisnosti od Vaših potreba, nabavljamo i izrađujemo steznike sa kontrolorom pokreta, metalnim šinama, sa elastičnom podrškom itd.

Komentari

O firmi

Preporučujemo

Sre, 02. Aug 2017.
Dynamic Pro
DYNAMIC PRO - Firma od poverenja
Kompanije bez ikakvih negativnih komentara stiču pravo da učestvuju u našem projektu 'Firma od poverenja' i rade na daljem promovisanju svog dobrog glasa"Centar za istraživanje mišljenja kli
Vest:02. Avgust 2017.
Uto, 06. Oct 2015.
Dynamic Novi Sad
Pojas za ingvinalnu kilu,jednostrani
Potpuno smanjuje ingvinalnu herniju pružajući direktnu potporu ispupčenom konveksu.Izrađen od kože i mekih elastičnih matelijala, lako se postavlja pomoću čičak trake.
Sub, 14. Nov 2015.
Dynamic Novi Sad
OSTEOPOROZA DR.TATIC
Po rečimaDr. Tatića, osteoporozi je višeizloženastarija populacija . U praksi se pokazalo da mršavežene imaju višeizraženuosteoporozu u odnosu na punije žene . Najčešćisu problemi u reg