Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
04. Jul 2019.

Academy Mission

Akademija MISSION se bavi primenom programa neformalnog obrazovanja, kurseva stranih jezika, stručnog osposobljavanja, prekvalifikacije i dokvalifikacije.

Adresa:Zemun - Beograd, Beograd - Zemun
Telefon: Prikaži broj
Telefon:0642807582
R. vreme:Pon - Sub : 10 - 17
Dodaj u "Moje firme"
Podelite na društvenim mrežama

Detalji o firmi

Ime firme
Academy Mission
Opis delatnosti
Akademija MISSION se bavi primenom programa neformalnog obrazovanja, kurseva stranih jezika, stručnog osposobljavanja, prekvalifikacije i dokvalifikacije.
Adresa
Zemun - Beograd, 11080 Beograd - Zemun
Telefon
Okrug
Grad Beograd
Obrazovanje i sportGrad
Radno vreme
Pon - Sub : 10 - 17
Kategorija
Podkategorija

O nama

Misija Akademije MISSION je obezbediti svojim klijentima, saradnicima i polaznicima visok kvalitet i pouzdane usluge po povoljnim cenama. Takođe želimo uspešno odogovoriti na potrebe svih kompanija, preduzeća, državnih i privatnih institucija, pojedanaca (bez obzira na starost) u pogledu ponude kurseva stranih jezika, prekvalifikacija i dokvalifikacija, stručnih osposobljavnaja i dr.

Vizija Akademije MISSION je stvarati prepoznatljivo ime i nastojati da postanemo lider u području svog poslovanja putem profesionalnih i kvalitetnih usluga na polju prekvalifikacije, dokvalifikacije, stručnog osposobljavanja, učenja stranih jezika i dr. U našoj ponudi imamo preko 150 kurseva u raznim grupacijama zaposlenja i karijera, od kojih su najpopularniji kursevi nege lepote, kursevi građevinskih zanimanja ili zanimanja u polju bezbednosti, kurseva za profesionalne sestre za negu o starima, a u skladu s tim obezbeđujemo i samu sveobuhvatnu negu za stare.
Želimo da istaknemo da naš profesionalni tim predavača, predavača prakse, doktora, inženjera i drugih uspešno prenose sva znanja na polaznike kurseva i na visokom nivou praktične nastave.

Pošaljite poruku

Napomena: poruka koju ovde pošaljete firma će dobiti u svom inbox-u na našem portalu i na svoju email adresu
ukoliko je firma prihvatila da prima email poruke sa našeg portala.
privatniksam.rs
Pošaljite poruku