Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
19. April 2017.

Ambient Cafe

Ambient Café, tokom dana prostor je organizovan kao kafe bar sa opuštenom atmosferom i laganom muzikom, dok se noću pretvara u pravi klupski doživljaj.

Adresa:Kosovska Mitrovica, Kosovska Mitrovica
Telefon: Prikaži broj
Telefon:0652110311
R. vreme:07:00 – 00:00
Dodaj u "Moje firme"
Podelite na društvenim mrežama

Detalji o firmi

Ime firme
Ambient Cafe
Opis delatnosti
Ambient Café, tokom dana prostor je organizovan kao kafe bar sa opuštenom atmosferom i laganom muzikom, dok se noću pretvara u pravi klupski doživljaj.
Adresa
Kosovska Mitrovica, Kosovska Mitrovica
Telefon
Okrug
Kosovskomitrovački
Izlasci i zabavaGrad
Radno vreme
07:00 – 00:00
Kategorija
Podkategorija

O nama

Kafe klub "Ambient Café" u Kosovskoj Mitrovici nedavno je renoviran tako da goste sada čeka sa povećanim brojem mesta za sedenje i zanimljivijim klupskim programom. Osveženim i preuređenim enterijerom dominira udobnost drvenih tonova kombinovanih sa modernom rasvetom. Tokom dana, prostor je organizovan kao kafe bar sa opuštenom atmosferom, laganom muzikom i širokom ponudom toplih napitaka, bezalkoholnih pića i poslastica dok se noću pretvara u pravi klupski doživljaj sa bržim i glasnijim zvukom, klupskom rasvetom, te bogatom ponudom alkoholnih pića i koktela. Sa novim konceptom, Ambient stavlja akcenat na svoj noćni alter ego i pokušava da izađe u susret različitim ukusima. Svako veče organizuju se žurke sa različitom muzikom (domaća, pop, rock, dance) i promocijama raznih vrsta pića, dok su vikendom za dobar provod zaslužni nastupi DJ-eva. Ambient Café predstavlja jedno od najpopularnijih mesta za izlaske u Kosovskoj Mitrovici.

Pošaljite poruku

Napomena: poruka koju ovde pošaljete firma će dobiti u svom inbox-u na našem portalu i na svoju email adresu
ukoliko je firma prihvatila da prima email poruke sa našeg portala.
privatniksam.rs
Pošaljite poruku