Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
Pet, 10. Jan 2020.

Dekorativni fasadni kamen

Poštovani,

Betonska galanterija Aleksandra Lux d.o.o. sa sedištem u Vrdniku, bavi se proizvodnjom jedinstvene betonske galanterije na našem tržištu.
Naši proizvodi su izradjeni od najkvalitetnijih prirodnih materijala,prilagodjeni ekološkim i estetskim zahtevima arhitekture,izuzetnih karakteristika koje odgovaraju najvišim standardima i uklapaju se u svako okruženje.
U širokom asortimanu BGA Lux proizvoda izdvajamo dekorativni zidni kamen razlicitih modela i boja za enterijer i eksterijer koji prostoru daje moderan i istovremeno rustičan estetski izgled.Betonske ploče kao podne obloge različitih dimenzija i površina koje se uklapaju u svaki eksterijer ali i unutrašnji prostor objekata,a najviše se postavljaju na terasama,balkonima,dvorištima,površinama oko bazena i sl.Roštilji i kompletne dvorišne kuhinje posebnog dizajna koje mogu da se postave u dvorište ali i u okviru restorana,pečenjara i drugih ugostiteljskih objekata u profesionalne svrhe.
Pored toga izradjujemo i ostale betonske elemente visokog kvaliteta i savremenog dizajna kao što su žardinjere,česme,skulpture,fontane,maske za kamine,baštenske garniture,urbani mobilijar,betonski stubovi za ograde,završne kape za dimnjak,ivičnjaci,kanalete i slični betonski dodaci.
U cilju moguće saradnje Vas molimo da izdvojite Vaše vreme i posetite naš sajt www.betonskagalanterija.rs ili izložbeno prodajni salon koji se nalazi na adresi Novosadski put 19,iz pravca Novog Sada ka Veterniku sa desne strane.

Za sve informacije pozovite 069/164-22-05 ,
Jelena Drakulić

Komentari

O firmi