Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
18. Novembar 2019.

Centar za učenje stranih jezika "Tulumba"

Kursevi, prevodi i individualni casovi: Turskog jezika Persijskog jezika Arapskog jezika Engleskog jezika Nemačkog jezika Norveškog jezika Francuskog i mnogih drugih jezika

Adresa:Zrenjaninski put 94, Beograd - Palilula
Telefon: Prikaži broj
Telefon:0616543378
R. vreme:Konsultacije i informacije su svakog radnog dana od 16 do 20 casova, dok su casovi u toku celog dana (8-22h)! Prijave i informacije su 24h, 7 dana u nedelji, na sledece brejeve: 061/654-33-78 060/499-08-44 060/399-08-44
Dodaj u "Moje firme"
Podelite na društvenim mrežama

Detalji o firmi

Ime firme
Centar za učenje stranih jezika "Tulumba"
Opis delatnosti
Kursevi, prevodi i individualni casovi: Turskog jezika Persijskog jezika Arapskog jezika Engleskog jezika Nemačkog jezika Norveškog jezika Francuskog i mnogih drugih jezika
Adresa
Zrenjaninski put 94, 11060 Beograd - Palilula
Telefon
Email adresa
Okrug
Grad Beograd
Obrazovanje i sportGrad
Radno vreme
Konsultacije i informacije su svakog radnog dana od 16 do 20 casova, dok su casovi u toku celog dana (8-22h)! Prijave i informacije su 24h, 7 dana u nedelji, na sledece brejeve: 061/654-33-78 060/499-08-44 060/399-08-44
Kategorija

O nama

Škola stranih jezika "Tulumba" nalazi se u Krnjači, na samom Zrenjaninskom putu. Naučite sa nama turski, engleski, nemački, norveški, francuski, italijanski, arapski, persijski, španski i ruski jezik. Telefoni za prijave i informacije:  062 8097 532 i 060 444 0 249.
Mission
Nulla lingua tam dificillis est quin disci possit. Nijedan jezik nije tako težak da se ne bi mogao naučiti.

„Sakupljaj biser pravog znanja jer ti ga niko neće oduzeti. Drago kamenje, zlato i srebro idu od ruke do ruke. Što naslediš ili dobiješ to i potrošiš.“ Persijska poslovica.
U današnje vreme je poznavanje bar jednog stranog jezika osim maternjeg postao imperativ. Učenje stranog jezika postala je potreba savremenog doba koja vredi uloženog truda i novca. Uz pomoć stručnog tima naših predavača pomoći ćemo vam da lako savladate jezik, budete sigurni prilikom komunikacije na stranom jeziku i izaberete metode i vrstu kursa prema Vašim potrebama. Ljubazni profesori će Vam svesrdno pomoći da naučite jezik i saznate više o kulturi, tradiciji i istoriji područja za čiji jezik ste se opredelili. Organizujemo i vannastavne aktivnosti, časove u restoranu, tematske večeri, dramsku sekciju i projekcije filmova.
Description

Kursevi:
Turskog jezika
Persijskog jezika
Arapskog jezika
Engleskog jezika
Nemačkog jezika
Norveškog jezika
Francuskog jezika
Italijanskog jezika
Španskog jezika
Ruskog jzika
Srpskog jezika za strance (Serbian for foreigners)

I mnogi drugi.

Naučite sa nama poslovni turski, poslovni engleski ili poslovni nemački i vežbajte konverzaciju. Na kursevima za preduzeća naučite pregovaranje na engleskom, pisanje mejlova na stranom jeziku i poslovnu korespodenciju. Takođe, organizujemo ubrzane kurseve, kurseve kao pripremu za rad u inostranstvu, sve vrste specijalizovanih kurseva, individualne i poluindividualne kurseve, kao i redovne kurseve na kojima možete dopuniti svoje znanje jezika u grupi sa polaznicima istog nivoa znanja ili početi učenje jezika od samog početka. Na kursevima za decu jezik se uči kroz kreativne igre, pesmice, crtane filmove, bojenje, slikanje i druženje. Naučite jezik kroz zabavu i u prijatnoj atmosferi uz sjajne predavače!

U ponudi imamo i online kurseve jezika! Danas, kada se živi brže nego ikada, možete uštedeti Vaše vreme tako što ćete učiti jezik online od kvalitetnih predavača iz naše škole. Kurs možete pohađati iz Vaše kuće ili iz bilo kog mesta i sa bilo kog kompjutera. Časovi se održavaju u vreme kada to Vama odgovara, tempom koji Vama odgovara!

Ukoliko ste odlučili koji jezik želite da učite pozovite nas, dođite na besplatno testiranje i odredićemo Vaš nivo znanja.

Lako ćete nas naći jer se nalazimo na samom Zrenjaninskom putu, odmah pored restorana „Stara planina“. Kada siđete na autobuskoj stanici posle „Đak „ radnje (6. stanica posle Pančevačkog mosta), vratite se 100m i videćete veliku reklamnu tablu naše škole gde je i sam ulaz u nju! Pored škole prolaze autobusi 95, 96, 101, 104, 105 i 106.

Konsultacije, testiranje, uplate i upis su ponedeljkom i sredom od 18 do 19h i subotom od 11 do 12h.
Termini kurseva su radnim danima od 8 do 22 časova i vikendom po dogovoru!

Pošaljite poruku

Napomena: poruka koju ovde pošaljete firma će dobiti u svom inbox-u na našem portalu i na svoju email adresu
ukoliko je firma prihvatila da prima email poruke sa našeg portala.
privatniksam.rs
Pošaljite poruku