Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
02. Februar 2017.

City Relax mini wellness

Wellness program, anti-stres tretmani, mezoterapija bez igala lica i tela, vrhunski preparati za negu lica i tela.

Adresa:Danila Kiša 2, Novi Sad
Telefon: Prikaži broj
Telefon:021424771
R. vreme:Radnim danima od 12h do 20h Subotom od 11h do 17h
Dodaj u "Moje firme"
Podelite na društvenim mrežama

Detalji o firmi

Ime firme
City Relax mini wellness
Opis delatnosti
Wellness program, anti-stres tretmani, mezoterapija bez igala lica i tela, vrhunski preparati za negu lica i tela.
Adresa
Danila Kiša 2, 21000 Novi Sad
Telefon
Email adresa
Okrug
Južnobački
Lepota i zdravljeGrad
Radno vreme
Radnim danima od 12h do 20h Subotom od 11h do 17h
Kategorija
Podkategorija

O nama

Biti zdrav, vitalan i pri tom lepo izgledati, osnovna je zamisao našeg wellness centra.

Da bi ste postigli vitalnost, zdravlje i lepotu potrebno je da odvojite malo vremena za sebe što svakako i zaslužijete.Zato ne čekajte ni trenutka! Dođite u wellness centar City Relax i uživajte u posebno osmišljenim i jedinstvenim tretmanima koji okrepljuju telo i dušu. 

Život savremenog čoveka podrazumeva veliki rad, konstantan stres i trku sa vremenom, a sve u cilju boljeg materijalnog položaja u kojem nažalost nema mnogo prostora za odmor i opuštanje čime se zdravlje značajno narušava.

Upravo zbog toga, wellness centri postaju suštinska potreba svakog savremenog čoveka.

Neophodnost očuvanja i zaštite zdravlja postaje primarni i najvažniji cilj.

Vođeni tim stavom osmislili smo jedinstvene wellness programe kojima podižemo opšti nivo zdravlja na prirodan način, preventivno delujemo na organizam vraćajući i uspostavljajući blagostanje u organizmu, podstičemo telo na brži proces samooporavka podizanjem i obnavljanjem nivoa životne energije.

Relax Dan, Mediteran Spa ili Wellness Dan su programi za kvalitetno opuštanje, odmor i očuvanje zdravlja. Kombinacijom anti stres tretmana koji se međusobno dopunjuju snažno delujemo na oslobađanje tela od stresa, bola i ukočenosti kao i ublažavanje emocionalne i fizičke napetosti.Podizanjem i obnavljanjem životne energije neophodne za normalno i zdravo funkcionisanje organizma, postižemo željeni cilj harmonizovanje tela, uma i duha.

Prateći svetske trendovi i nove medicinske metode podmlađivanja i zatezanja kože lica odličili smo se da Vam ponudimo najbolje i najkvalitetnije tretmane koji daju siguran, pouzdan i trajan rezultat zdrave, zategnute i podmlađene kože lica.

Bez bola, crvenila, podliva ili otoka, potpuno komforno i bez bilo kakvih kontraindikacija, Mezoterapija bez igala spada u jedne od najsigurnijih i najbezbednijih načina da rešite određen estetski problem, a da pri tom ne morate u operacionu salu.Koža ponovo dobija zdrav i negovan izgled, postaje zategnuta i glatka, puna mladalačke svežine, a rezultati su sigurni, vidljivi već posle prvih tretmana i dugotrajni minimum šest meseci, sa efikasnošću preko 90%.

Nega tela zasnovana na novim medicinskim metodama i najkvalitetnijim preparatima koji daju siguran, pouzdan i trajan rezultat zategnute i podmlađene kože bez celulita i masnih naslaga jesu osnova i cilj našeg rada.

 

Dobro nam došli!

 

 

Pošaljite poruku

Napomena: poruka koju ovde pošaljete firma će dobiti u svom inbox-u na našem portalu i na svoju email adresu
ukoliko je firma prihvatila da prima email poruke sa našeg portala.
privatniksam.rs
Pošaljite poruku