Privatne Škole

Privatne škole u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i u ostalim mestima u Srbiji. Škole stranih jezika, auto škole i privatni fakulteti na jednom mestu. Pogledajte prezentacije, mapu i cenovnike privatnih škola u Srbiji.

SE-ERGO | Privatne Škole

SE-ERGO

Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem

Centar za učenje stranih jezika

Centar za učenje stranih jezika "Tulumba"

Kursevi, prevodi i individualni casovi: turskog jezika persijskog jezika arapskog jezika engleskog jezika nemačkog jezika norveškog jezika francuskog i mnogih drugih jezika

Academy Mission | Privatne Škole

Academy Mission

Akademija mission se bavi primenom programa neformalnog obrazovanja, kurseva stranih jezika, stručnog osposobljavanja, prekvalifikacije i dokvalifikacije.

Hirurgija Djukić | Privatne Škole

Hirurgija Djukić

Specijalistička ordinacija iz oblasti opšte hirurgije „Đukić“ nalazi se na adresi patrijarha varnave broj 19, na vračaru, u beogradu.

Elitna privatna ekonomska škola i gimnazija | Privatne Škole
02. Avgust 2020.

Elitna privatna ekonomska škola i gimnazija

Elitna privatna ekonomska škola i gimnazija osnovana je 2002. godine u srbobranu, odlukom ministarstva prosvete, kao prva privatna srednja stručna škola u srbiji. od osnivanja do danas, u našoj š...

Centar Za Nove Edukacije | Privatne Škole

Centar Za Nove Edukacije

Centar za nove edukacije – osnovan je u cilju poboljšanja obrazovanja. cne pruža modernoj porodici i pojedincu dodatno obrazovanje putem hr centra, it kurseva i radionica za decu i škole jezika.

  • Brza pretraga