Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
24. Decembar 2015.

Fransiza za Srbiju i Crnu Goru, hrana za kucne ljubimce,hrana za pse,hrana za macke,preparati za konje

Adresa:15 patrijarha joanikija, Beograd/Srbija, Beograd - Rakovica
Telefon: Prikaži broj
Telefon:0112382626
R. vreme:Besplatna kucna dostava na terotoriji cele Srbije bez obzira na kolicinu. Radno vreme 24 sata za porudzbine preko interneta. Fransiza za teritoriju Srbije i Crne Gore.
Dodaj u "Moje firme"
Podelite na društvenim mrežama

Detalji o firmi

Ime firme
Husse
Opis delatnosti
Fransiza za Srbiju i Crnu Goru, hrana za kucne ljubimce,hrana za pse,hrana za macke,preparati za konje
Adresa
15 patrijarha joanikija, Beograd/Srbija, 11090 Beograd - Rakovica
Telefon
Fax
0112382626
Okrug
Grad Beograd
OstaloGrad
Radno vreme
Besplatna kucna dostava na terotoriji cele Srbije bez obzira na kolicinu. Radno vreme 24 sata za porudzbine preko interneta. Fransiza za teritoriju Srbije i Crne Gore.
Kategorija
Podkategorija

O nama

Nudimo Fransizu za teritoriju Srbije i Crne Gore.
Husse je švedski proizvođač visoko kvalitetne hrane za ljubimce - pse, mačke i konje, u čijoj paleti proizvoda se nalaze još i kozmetika i ostali preparati za tretiranje ljubimaca.
Specifičnost Husse je poslovni koncept koji se bazira na besplatnoj dostavi proizvoda za kućne ljubimce direktno na vrata kupaca. Osnovna karakteristika sistema Husse je da proizvodi nisu dostupni u tradicionalnoj maloprodajnoj mreži (pet centri, veterinarske apoteke...). Kupac ih naručuje telefonom ili putem web-a a dobija (i kupuje) direktno od lokalnih distributera – primalaca franšize - koji imaju ekskluzivno pravo prodaje proizvoda na određenoj teritoriji, te su na istoj odgovorni za organizovanje distribucije. Uz takvu organizaciju distribucije – direktno iz švedskih fabrika preko primalaca franšize do kupca - zaobilazeći veletrgovinu i trgovačke marže, Husse može da uspostavi dobitnu kombinaciju: kvalitet, konkurentne cene proizvoda i vrlo atraktivne marže za primaoce franšize.


Husse je osnovan u Stokholmu 1987. godine. Tokom 1993. je započet razvoj franšiznog sistema – prvo u Skandinaviji, da bi se tri godine kasnije sistem raširio i na druge evropske zemlje. Trenutno u sistemu posluje mreža od preko 600 franšiznih jedinica, koja opslužuje preko 250.000 kupaca (Slovačka, Poljska, Nemačka, Danska, Austrija, itd.). Husse je u Srbiji od 2012. godine, a vlasnik Master franšize za teritoriju Srbije i Crne Gore je Beogradska kompanija Milexim Pet Food d.o.o.

Pošaljite poruku

Napomena: poruka koju ovde pošaljete firma će dobiti u svom inbox-u na našem portalu i na svoju email adresu
ukoliko je firma prihvatila da prima email poruke sa našeg portala.
privatniksam.rs
Pošaljite poruku