Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
17. Februar 2017.

Kuća zdravlja

poliklinika, laboratorija i specijalistička oftalmološka ordinacija

Adresa:Senćanski put 15, Subotica
Telefon: Prikaži broj
Telefon:024557575
R. vreme:Po-Pe: 07-20h Subota: 08-13h
Dodaj u "Moje firme"
Podelite na društvenim mrežama

Detalji o firmi

Ime firme
Kuća zdravlja
Opis delatnosti
poliklinika, laboratorija i specijalistička oftalmološka ordinacija
Adresa
Senćanski put 15, 24000 Subotica
Telefon
Okrug
Severnobački
Zdravstvo i farmacijaGrad
Radno vreme
Po-Pe: 07-20h Subota: 08-13h
Podkategorija

O nama

Kuća zdravlja, u čijem je sastavu poliklinika, laboratorija i specijalistička oftalmološka ordinacija, počela je sa radom 01.03.2010. 

Naš cilj je da vrhunsku tehnologiju primenjenu u medicini približimo svojim sugrađanima, poštujući savremene medicinske protokole.

Dragoceni saradnici, kojima poliklinika Kuća zdravlja ukazuje veliko profesionalno poverenje, zahvaljujući svom znanju, stručnom obrazovanju i iskustvu, omogućavaju našim stanovnicima dostupnost i rešavanje nekih specificnih problema. 

U okviru usluga poliklinike Kuca zdravlja, posebno izdvajamo izvođenja laserskih operacija proširenih vena i terapije hiperbaričnom oksigenacijom, koje predstavljaju inovativne medicinske procedure na ovim prostorima, omogućene posedovanjem napredne medicinske tehnologije i posebnom strucnošću kadrova.

Osim očnih pregleda i savremenih dijagnostičkih pretraga, kod nas se može obaviti i lasersko uklanjanje dioptrije, laserom čije rezultate preporučuje i americka FDA (Agencija za hranu i lekove Vlade SAD) i to u opsegu od -14 do +6 dioptrija i do 6 dioptrija astigmatizma.

Ključne vrednosti našeg rada baziraju se na timskom radu, stalnom učenju, usavršavanju i upornosti u čijem fokusu je pacijent i pružanje kvalitetne medicinske usluge. Rukovodimo se težnjom da uradimo sve što je u našoj moći da pacijentu rešimo problem a zadovoljni pacijenti naša su najbolja preporuka.

Pošaljite poruku

Napomena: poruka koju ovde pošaljete firma će dobiti u svom inbox-u na našem portalu i na svoju email adresu
ukoliko je firma prihvatila da prima email poruke sa našeg portala.
privatniksam.rs
Pošaljite poruku