Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
Pet, 28. Dec 2018.

Dizajn enterijera za hotele i spa centre

Jedna od najkompleksnijih usluga, koju kompanija Linea Milanović pruža kupcima u zemlji i inostranstvu, je dizajn enterijera hotela . Posedujemo izuzetne reference u ovoj oblasti i ogromno iskustvo.

Prednosti koje dobija klijent su brojne, pošto Linea Milanović pruža kompletnu uslugu – od idejnog rešenja i njegovog dovođenja do perfekcije, preko angažovanja tima stručnjaka za sve neophodne oblasti, do opremanja nameštajem iz sopstvene proizvodnje, ukoliko je takav dogovor.

Dizajn enterijera hotela i njegova realizacija u praksi podrazumeva poštovanje najviših standarda u sektoru smeštajnih, ugostiteljskih, spa, entertainment kapaciteta... Na to nas obavezuju zakoni i propisi, ali i naša reputacija, preciznost, i kompletna posvećenost svakom poslu, do najsitnijih detalja.

Udobnost i jedinstvenost po kojoj će vaš objekat biti prepoznatljiv samo su deo osobina dobrog hotela – u ovom sektoru materijali, prirodni i veštački, moraju da budu posebno kvalitetni i trajni. Mobilijar, fiksni enterijeri, dizajn osvetljenja, "pametni" pregradni zidovi, ozvučenje, dizajn sauna, jacuzzi zona, projekti grejanja i klimatizacije... sastavni su delovi složenog prostora koji treba da funkcionišu savršeno i skladno.

Pozivamo vas da posetite naš portfolio sajt Unique Architecture & Design i pogledate najekskluzivnije i nagrađene projekte u Srbiji, regionu i Evropi, na koje smo posebno ponosni. Posao projktovanja i realizacije vodi, sa svojim timom, iz kancelarija u Beogradu i Milanu, arhitekta Srđan Milanović. Spremni smo da izađemo u susret svim vašim potrebama i predložimo najoptimalnija rešenja. Imajte u vidu da usluge možemo proširiti i na dizajn eksterijera i landscape dizajn – za bilo koju kombinaciju usluga da se opredelite, ona će biti predmet nadzora naših stručnjaka od početka do kraja.

Komentari

O firmi

Preporučujemo

Sub, 22. Dec 2018.
Linea Milanovic
Nameštaj za ugostiteljstvo
Nameštaj za ugostiteljstvo, po vašem specifičnom zahtevu ili našem predlogu i dizajnu, jedan je od najvažnijih segmenata proizvodnje i ponude kompanije Linea Milanović.Stolovi za kafiće su
Stalna ponuda:22. Decembar 2018.
Uto, 10. Oct 2017.
Kancelarijske Stolice | Modrulj doo
Novi model ergonomske kancelarijske stolice iz Kompanije Modrulj doo Novi Sad po ceni od 17.280,00 din Sa PDV-om
Kancelarijska fotelja M323 od nameštajske kože ili štofa. Fotelja je izuzetno čvrsta zbog bukovog otpresaka u osnovi i veze svih konstruktivnih delova stolice koje su od metala.  Sedišt
Sub, 15. Dec 2018.
Linea Milanovic
Opremanje trpezarija
Trpezarije su prostori u kojima, uz mirise i ukuse odabrane hrane i pića, provode vreme opušteno i prijatno članovi porodice, domaćini i gosti. Zato je veoma važno da trpezarijski nameštaj, po