Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
Ned, 12. May 2019.

Opremanje radnog prostora

Fabrika nameštaja Linea Milanović veliku pažnju posvećuje svakom detalju pri izradi nameštaja. Pored izrade nameštaja nudi  i opremanje enterijera modernog  i  klasičnog dizajna. Uz   komadni nameštaj kao što su sofe, fotelje, trosedi, komode, američki plakari i drugo, Linea Milanović se bavi i izradom radnih stolova  i polica za knjige.  Bave se i izradom nameštaja Hi-End,  odnosno  prema želji i potrebi  krajnjeg klijenta.  Radni stolovi napravljeni su od masiva i  medijapana u zavisnosti od želje kupca.  Uz dodak umetanja komada kože, radni sto ne mora služiti samo za posao već kao i estetski komada nameštaja  koji će doprineti izgledu radne sobe. 

Odlaganje dokumentacije ne mora da bude noćna mora zaposlenih, jer se odlaže u podrumskim prostorijama ili ostavama.  Police za knjige fabrike Linea Milanović su dizajnirane tako da se uklapaju u svaki enterijer.  Elegantnog, modernog dizajna  prilagodiće se svakoj radnoj prostoriji. U  njihovoj ponudi možete potražiti police za različitim visinama prostora za odlaganje,u različitim oblicima i dimenzijama. Bilo da su Vam potrebne zidne police ili police duž cele prostorije uz radni sto možete uklopiti odgovarajući model polica za knjige. Pojedina istraživanja su pokazala da radni prostor znatno utiče na psihičko zdravlje, kreativnost i ponašanje zaposlenih kao i produktivnost.  Ukoliko radni prostor ispunite  veselim bojama, biljka ili mirisima koji doprinose opuštanju podićićete produktivnost zaposlenih na viši nivo. Kako je bitno okruženje tako su važni i radni elementi, te su od ključne važnosti radni sto, stolica i prateći nameštaj. Ako ste zaljubljenik u moderan dizajn ili pak klasičan, ili minimalistički, fabrika nameštaja Linea Milanović je Vas idealni saveznik u opremanju radnog prostora.  Uz svoje želje i  njihovo dugogodišnje iskustvo  stvorićete nameštaj kakav ste zamislili u veoma kvalitetnoj izradi i pristupačnoj ceni.  Tapaciranje i presvlaka mebla vrši se materijalima iz uvoza, pristupačnim za svačiji džep, veoma kvalitetne izrade. Linea Milanović je prepoznatljiva po svojoj  unikatnosti i dugim vekom trajanja nameštaja.  Neki od poznatih klijenata fabrike nameštaja Linea Milanović su: Pravi fakultet Kragujevac, Kabinet Pokrajinske Vlade Vojvodine, Rezidencija Američkog Ambasadora u Zagrebu, Rezidencija Japanskog Ambasadora u Beogradu, SAVA centar Beograd i mnogi drugi.

Kompanija Linea Milanović dobitnik je više nagrada i priznanja kako za pouzdanost u poslovanju, tako i za jedno od  najuspešnijih  malih  i srednjih  preduzeća, 2012. godine,  kao i za dizajn i kvalitet.

Komentari

O firmi

Preporučujemo

Sub, 22. Dec 2018.
Linea Milanovic
Nameštaj za ugostiteljstvo
Nameštaj za ugostiteljstvo, po vašem specifičnom zahtevu ili našem predlogu i dizajnu, jedan je od najvažnijih segmenata proizvodnje i ponude kompanije Linea Milanović.Stolovi za kafiće su
Stalna ponuda:22. Decembar 2018.
Pet, 28. Dec 2018.
Linea Milanovic
Dizajn enterijera za hotele i spa centre
Jedna od najkompleksnijih usluga, koju kompanija Linea Milanović pruža kupcima u zemlji i inostranstvu, je dizajn enterijera hotela . Posedujemo izuzetne reference u ovoj oblasti i ogromno isku