Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
31. Mart 2016.

mCloud Hosting

Kompanija je specijalizovana za pružanje managed hosting usluga velikim i zahtevnim klijentima, gde u potpunosti preuzima odgovornost za implementaciju i održavanje hostovane aplikacije ili web sajta.

Adresa:Studentski trg 4, Beograd - Stari Grad
Telefon: Prikaži broj
Telefon:01114409440
Dodaj u "Moje firme"
Podelite na društvenim mrežama

Detalji o firmi

Ime firme
mCloud Hosting
Opis delatnosti
Kompanija je specijalizovana za pružanje managed hosting usluga velikim i zahtevnim klijentima, gde u potpunosti preuzima odgovornost za implementaciju i održavanje hostovane aplikacije ili web sajta.
Adresa
Studentski trg 4, 11000 Beograd - Stari Grad
Telefon
Email adresa
Okrug
Grad Beograd
Elektronika i ITGrad
Radno vreme
-
Kategorija

O nama

mCloud je pod-brend kompanije Mainstream, koja je u stopostotnom domaćem vlasništvu i u potpunosti posvećena pružanju naprednih hosting usluga. Na prestižnoj Deloitte Technology Fast 50 2015 Central Europe listi, prepoznati smo kao jedna od pedeset najbrže rastućih tehnoloških kompanija u centralnoj Evropi.

Mainstream kompanija je specijalizovana za pružanje managed hosting usluga velikim i zahtevnim klijentima, gde u potpunosti preuzima odgovornost za implementaciju i održavanje hostovane aplikacije ili web sajta. Kompanija se na tržištu web hosting usluga izborila za mesto najbolje kompanije u domenu hostinga velikih web sajtova, a sa više od 800 virtuelnih servera na našoj infrastrukturi dnevno se izgeneriše preko 30 miliona web strana, što čini nešto preko 50% svih generisanih web stranica u Srbiji.

Za manje zahtevne korisnike koji nemaju potrebe za managed hosting uslugama, a koji sa druge strane očekuju najviši kvalitet, razvili smo mCloud platformu sa kojom će moći da zaborave na probleme nedovoljnih resursa, nepouzdane infrastrukture i kapaciteta, sitnih slova u ugovorima, zamorne administrativne procedure i slično.

mcloud2Kada su Cloud hosting usluge u pitanju, hardver ne sme da bude uzrok nedostupnosti i mi to možemo da garantujemo. Naše cloud hosting usluge su značajno naprednija opcija od tradicionalnih rešenja, prvenstveno u pogledu redundantnosti, fleksibilnosti i skalabilnosti, kao  i SLA garancija.

Za potpun ugođaj, korisnicima je na jednom mestu omogućeno da upravljaju svojim serverima, zakupljuju domaće i internacionalne domene, upravljaju DNS zapisima i kupuju SSL sertifikate, dok se ispod svega nalazi ista hardverska platforma, kao i za najveće sajtove.

Pošaljite poruku

Napomena: poruka koju ovde pošaljete firma će dobiti u svom inbox-u na našem portalu i na svoju email adresu
ukoliko je firma prihvatila da prima email poruke sa našeg portala.
privatniksam.rs
Pošaljite poruku