Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
Pon, 10. Dec 2018.

Vođenje naloga na društvenim mrežama

Digitalna agencija Neparno 10 pozicionirana je na tržištu Srbije, i šire, kao pouzdan partner u oblastima optimizacije sajtova za pretraživače (SEO) i digitalnog marketinga. Zbog velikog broja zahteva klijenata za pojedinačnim marketing uslugama, odlučili smo da posebno ponudimo najtraženije – vođenje Facebook stranica i vođenje Instagram naloga .

Nalozi na društvenim mrežama na domaćem tržištu, uglavnom se, posle perioda eksperimentisanja, svode na dve mreže – Facebook i Instagram. Instagram nalog, odnosno Facebook stranu, je jednostavno otvoriti. Smart mobilni telefoni dostupni su gotovo svima i nude brojne mogućnosti za kreiranje sadržaja. Pristup internetu u savremenom poslovanju se podrazumeva.

Zbog čega je, onda, važno da vam stručnjaci u oblasti digitalnog marketinga pruže pomoć?

Vođenje Facebook stranica nije isto što i vođenje privatnog Facebook profila. Ukoliko želite da vaša kompanija, [K3] ustanova, organizacija, preduzetnički biznis predstavi sebe na najbolji način, stigne do potencijalnih kupaca i klijenata, i ostvari profit, potrebno je da imate tehnička, i neka druga znanja.

Facebook vaše objave ocenjuje na osnovu svog algoritma – skupa pravila koja se povremeno menjaju, i u skladu sa tim plasira vaš sadržaj užem ili širem krugu korisnika mreže. U agenciji Neparno 10 poznajemo dobro Facebook algoritam, pratimo promene i reagujemo odmah – u objave uključujemo elemente koji će povećati vidljivost vaše stranice. Davanje imena stranici, izbor fotografija i video materijala i njihove dimenzije, haštagovi i ključne reči, plaćeni advertajzing, vreme objavljivanja, šerovanje, odgovori na komentare, ažurnost... samo su neke od tema kod kojih je znanje neophodno za uspeh.

Vođenje Instagram naloga, pretpostavljate, podrazumeva slično prethodnom (i Instagram ima algoritam) ali poseduje i svoje specifičnosti. Instagram je pretežno namenjen deljenju vizuelnih sadržaja, na mobilnim uređajima – tabletima i telefonima. Objave kojima raste popularnost su Instagram priče (Stories), sa ograničenim rokom trajanja i velikim brojem pregleda, ukoliko se urade kako treba. Instagram, što nije nevažno, prati mlađa populacija, pa postove treba, u zavisnosti od vašeg biznisa, donekle prilagoditi. Instagram nudi mogućnost postavljanja 30 haštagova u samo jednom postu – sa njima je potrebno postupati umereno i izabrati najbolje. Instagram analitika, kao i Facebook analitika, oblast je koju morate poznavati i redovno pratiti, kako biste prilagodili svoje aktivnosti i postigli pozitivan rezultat.

Jedno od najinteresantnijih pitanja je – da li i kako povezati Facebook stranicu i poslovni Instagram nalog...

Ukoliko, dakle, imate potrebu ili želju da otvorimo, testiramo potencijale, vodimo ili održavamo vaše postojeće naloge na Facebook-u, Instagramu, ili nekoj drugoj društvenoj mreži (Twitter, Pinterest, LinkedIn, Google Plus, Flickr, Youtube, Vimeo...), pozovite nas. Spremni smo da vam damo povoljnu ponudu i predložimo najbolju kombinaciju. 

Komentari

O firmi

Preporučujemo

Čet, 27. Sep 2018.
Neparno 10
Izrada sajtova za firme
Web sajt je jedna od najvažnijih formi prezentacije kompanije, organizacije, privatnog biznisa preduzetnika, pojedinca... a izrada sajtova usluga koju nude mnogi. Savetujemo da ovaj posao obavez
Stalna ponuda:27. Septembar 2018.
Čet, 27. Sep 2018.
Neparno 10
Pisanje tekstova za sajt – Web Copywriting
Tekstovi koje kompanije postavljaju na svoje sajtove i blogove, na društvene mreže, u biznis imenike i na sva druga mesta na internetu imaju samo jedan cilj – da se proizvodi i usluge traže više