Detalji o firmi

Ime firme
Okov 009
Opis delatnosti
Proizvodni program firme Okov 009 čine kovane ograde, kapije, gelenderi (ograde terasa i stepeništa), rešetke za prozore i vrata, nameštaj, razne konstrukcije i nadstrešice. Svi proizvodi mogu se raditi od kovanog gvoždja ili kutijastih profila (cevi).
Adresa
Beogradski put 591, 15214 Debrc, Vladimirci
Telefon
Okrug
Mačvanski
Industrija i građevinaGrad
Radno vreme
-
Podkategorija

O nama

Za kovano gvožđe se kaže da je večan materijal, a predmeti izrađeni od njega odlika su vašeg stila, odnosa prema neprolaznim vrednostima, tradiciji, okruženju u kojem živite i radite. Kovačko bravarska radionica "Okov 009" na raspolaganju vam je duže od dve decenije kada su vam potrebne kovane ograde i kapije, ali i svi drugi praktični, korisni, ukrasni, neophodni, retki, originalni... predmeti od kovanog gvožđa.

Ako je kovano gvožđevaš izbor za gelender, ogradu terase, rešetke za prozore i vrata, nameštaj, nadstrešicu... spremni smo da izađemo u susret svim vašim potrebama, dajući vam, istovremeno, brojne savete o dizajnu, različitim varijantama, održavanju.

Bavimo se kovanjem alata i kovanjem unikatnih elemenata po narudžbini.

Ukoliko želite jednostavnija i jeftinija rešenja, u našem asortimanu su ograde i kapije od kombinacija drugih materijala, za imanja, firme, dvorišta, posede.

"Okov 009" prati savremene trendove i potrebe tržišta, pa smo na veb sajtu otvorili internet prodavnicu. U njoj možete kupiti već gotove kovane elemente i materijal. Više desetina proizvoda sadrže cene i preciznu specifikaciju za svaki komad. Ako su vam potrebni dekorativni limovi, kovani vrhovi i šiljci, kvake, ručke, kugle, rozetne, poklopci... žice, rezne ploče i drugi potrošni materijal, kao i boje i patine, firiket, flah, čelik... proverite našu ponudu i "napunite korpu". Javite nam se ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, ili imate posebne zahteve.

Pozivamo vas da posetite naš sajt iz najmanje još jednog razloga – veoma često nudimo specijalne akcijske popuste za pojedine proizvode za koje ocenimo da su vam važni, na primer u sezoni gradnje.

Dođite, naravno, i lično. Nalazimo se u Debrcu, na glavnom putu koji iz Obrenovca vodi u Šabac, na manje od sat vrenena vožnje od Beograda.

Dobre majstore, sposobne da proizvedu najviši kvalitet predmeta od kovanog gvožđa i adekvatno ih dizajniraju, obrade, zaštite, nije lako pronaći. Na našoj strani je iskustvo, profesionalnost i stotine zadovoljnjih korisnika naših usluga.

Budite jedan od njih!


Pošaljite poruku

Napomena: poruka koju ovde pošaljete firma će dobiti u svom inbox-u na našem portalu i na svoju email adresu
ukoliko je firma prihvatila da prima email poruke sa našeg portala.
privatniksam.rs
Pošaljite poruku