Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
Sre, 13. Nov 2019.

Bodovni sistem na portalu privatniksam.rs

Bodovni sistem portala privatniksam.rs uveden je iz razloga pružanja našim posetiocima najtačnije i najnovije informacije o firmama iz Srbije. U tom cilju svaka akcitnost na portalu se boduje na određeni način, a ukupan broj bodova firme pruža realnu sliku informacija koje firma nudi u odnosu na konkurenciju.

Ukupan broj bodova određuje poziciju Vaše firme na listi svih firme portala, ali i u ostalim listama u kojima se Vaša firma javlja, kao što su lista po gradovima, kategorijama i pod kateorijama.

Ono što je jako važno jeste da će i u svim pretragama na portalu privatniksam.rs firme sa najvećim brojem bodova izlaziti kao prvi u relevantnim pretragama. 

Akcije koje se boduju na portalu su sledeće:

AkcijaBodovi
Kreiranje naloga50
Poziv za registraciju2
Prihvacen poziv za registraciju300
Kreiranje novosti50
Komentar na novost50
Kreiranje oglasa100
Dodavanje slike u galeriju10
Bonus na 10 novosti100
Bonus na 10 oglasa300
Prihvacen zahtev za partnerstvo100
Registrovani korisnik pracenje50
Popunjen nalog X%X (0-100)

Komentari

O firmi

Preporučujemo

Sre, 13. Nov 2019.
Portal PrivatnikSam.rs
Privatniksam Biznis Katalog
Portal privatniksam.rs je uveo "Privatniksam Biznis Katalog" u cilju informisanja naših klijenata o najnovijim dešavanjima na portalu.  Jednom nedeljno, svim našim korisnicima, šaljemo "
Vest:13. Novembar 2019.
Sre, 13. Nov 2019.
Portal PrivatnikSam.rs
Postavljanje novosti na portalu privatniksam.rs
Portal privatniksam.rs predstavlja novu, modernu, dinamičku bazu firmi. U tom pogledu svojim članovima daju mogućnost postavljanja novosti, kako o samoj firmi, tako i o proizvodima i uslugama koje
Sre, 13. Nov 2019.
Portal PrivatnikSam.rs
Moje firme sekcija na portalu privatniksam.rs
Sekcija "Moje firme" služi kao sprega između korisnika (registrovanih posetilaca) i firmi. Svaki korisnik nakon logovanja na portal može u svoju sekciju "Moje firme", dodavati i uklanjati firm