Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
Čet, 26. Jul 2018.

ERGONOMSKI SEMINAR

seminar

ERGONOMSKA KANCELARIJA

Želite li da efikasnije obavljate svoj posao bez umora i bolova? Ergonomski poremećaji najbrže rastu od svih kategorija profesionalnih oboljenja. Ne-ergonomski položaji tela dovode do umora, iscrpljenosti i stresa.
Mesto održavanja: Zepter Hotel, Terazije 10. Beograd
Datum: 5.10.2018
Vreme: 11.00 - 16.30 h

Seminar je namenjen: 
preduzetnicima, menadžerima svih nivoa, HR sektoru, IT sektoru, finansijskom sektoru, javnoj upravi, knjigovođama, advokatima, arhitektama i svima koje je radno mesto kancelarija
Kotizacija: 6000,00 dinara po učesniku

Cilj seminara: preventiva zdravlja zaposlenih i smanjenje nepotrebnih pokreta i pogrešnih položaja pri radu jer ergonomski oblikovano radno mesto poboljšava moral zaposlenih, povećava produktivnost i zadovoljstvo poslom, smanjuje operativne troškove poslovanja i optimizuje procese i procedure na radnom mestu.

Loš stav tela dok se sedi ili stoji, način oblačenja, položaj ruku, osmeh i usmerenje pogleda može klijent da doživi kao: nervozu, nesigurnost, neiskrenost i nestručnost. Način na koji komuniciramo sa drugima i na koji drugi komuniciraju sa nama u velikoj meri utiče na to kako ćemo se osećati. Vizualna komunikacija predstavlja 93% komunikacije među ljudima.

Komentari

O firmi

Preporučujemo

Pon, 05. Mar 2018.
SE-ERGO
Želite li da efikasnije obavljate svoj posao bez umora i bolova?
SE-ERGO tim nudi rešenje. Odaberite Vašu ergonomsku strategiju:1. Ergonomska obuka zaposlenih u trajanju od 60 min sa sertifikatom 2. Obuka o vizualnoj komunikaciji i odnosu sa klijentima
Stalna ponuda:05. Mart 2018.