Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
29. Oktobar 2017.

Škola stranih jezika Alphabet

Kurs engleskog jezika, kurs nemackog jezika, kurs francuskog jezika, kurs ruskog jezika

Adresa:Vjekoslava Kovača 11, Beograd - Zvezdara
Telefon: Prikaži broj
Telefon:0112415395
R. vreme:Ponedeljak - petak: 8-22h
Dodaj u "Moje firme"
Podelite na društvenim mrežama

Detalji o firmi

Ime firme
Škola stranih jezika Alphabet
Opis delatnosti
Kurs engleskog jezika, kurs nemackog jezika, kurs francuskog jezika, kurs ruskog jezika
Adresa
Vjekoslava Kovača 11, 11050 Beograd - Zvezdara
Telefon
Okrug
Grad Beograd
Obrazovanje i sportGrad
Radno vreme
Ponedeljak - petak: 8-22h
Kategorija
Podkategorija

O nama

Škola stranih jezika Alphabet je mesto gde možete učiti engleski, nemački, francuski, italijanski, spanski, ruski, grčki.... Alphabet je osnovan 2000. godine i razvio se u jezički centar koji insistira na visokim nastavnim standardima. Od tada je kroz njega prošlo više hiljada zadovoljih polaznika. Veoma smo ponosni na to što su se mnogi od njih iznova vraćali sa početkom nove školske godine i nastavljali kod nas svoje jezičko usavršavanje. A posebno zanimljiva je činjenica da mnogi od naših polaznika uključuju čitave porodice, neretko su na našim kursevima i roditelji i deca. Mnogi od nasih đaka krenuli su u jezičku avanturu sa nama od samog početka.

Alphabet se nalazi na dve lokacije u Beogradu: Vjekoslava Kovača 11, i Ustanička 516. Šest prostranih, savremenih učionica, namenski opremljenih za nastavu stranih jezika uvek je puno đaka svih uzrasta. Čitav prostor u kome se odvija nastava veseo je i prijatan. U okviru škole nalazi se i biblioteka sa naslovima na engleskom jeziku, koja je na raspolaganju svim polaznicima kao i prevodilački centar.

Nastava u skoli Alphabet se odvija po savremenim nastavnim standardima. Naši predavači su stručni, iskusni, mladi, ambiciozni i pre svega vole svoj posao. Svi su visokoobrazovani profesori jezika, a njihovo usavršavanje je kontinuiran proces. Većina njih je član porodice Alphabet duži niz godina.

Pored redovnih časova jezika, Alphabet školarcima omogućuje da besplatno pohađaju dopunkse časove, kao i učešće u raznim projektima. Omiljene aktivnosti naših polaznika školaraca su organizovanje i učešće u školskim priredbama, maskenbalima, javnim časovima i sportskim danima, dok stariji pored nastave posebno uživaju u žurkama i školskim druženjima. Jedna od novina u skoli Alphabet je i letnja skola engleskog jezika u Britaniji, a za one malo mlađe tu je letnja skola engleskog na Kopaoniku.

Kao član Addvantage programa Britanskog saveta, naše polaznike stručno i odgovorno pripremamo za polaganje ESOL ispita i ponosno ističemo njihovu izvanrednu prolaznost.

Sa iskrenom željom da i narednim generacijama olakšamo i ulepšamo jezičko usavršavanje, čekamo Vas da se upoznamo i zajedno uplovimo u svet znanja.

Pošaljite poruku

Napomena: poruka koju ovde pošaljete firma će dobiti u svom inbox-u na našem portalu i na svoju email adresu
ukoliko je firma prihvatila da prima email poruke sa našeg portala.
privatniksam.rs
Pošaljite poruku