Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
03. Februar 2017.

Škola stranih jezika Mediter - Žarkovo

Skola stranih jezika - Mediter, engleski, nemacki, tecajevi za decu

Adresa:Milana Jovanovića 16 (ulaz iz Trgovačke) , Beograd - Čukarica
Telefon: Prikaži broj
Telefon:0112510602
Dodaj u "Moje firme"
Podelite na društvenim mrežama

Detalji o firmi

Ime firme
Škola stranih jezika Mediter - Žarkovo
Opis delatnosti
Skola stranih jezika - Mediter, engleski, nemacki, tecajevi za decu
Adresa
Milana Jovanovića 16 (ulaz iz Trgovačke) , 11030 Beograd - Čukarica
Telefon
Okrug
Grad Beograd
Obrazovanje i sportGrad
Radno vreme
-
Kategorija
Podkategorija

O nama

Škola stranih jezika "Mediter" osnovana je 2002. godine. U školi se održava nastava engleskog i nemačkog jezika za decu i odrasle.

Prioritet škole Mediter jesu obrazovani i kvalitetni predavači, tj. diplomirani profesori Filološkog fakulteta. Pored diplome Filološkog fakulteta, naše profesore prvenstveno odlikuje velika motivacija, kreativnost i predanost svom pozivu. Nastava se održava u malim grupama od 2-8 polaznika, u adekvatno opremljenom prostoru i prijatnoj atmosferi koja Vam omogućava da na kvalitetan način savladate gradivo i položite završni ispit.

Primarni cilj škole Mediter jeste praćenje napretka svakog polaznika individualno. Trudimo se da svima pružimo podjednaku pažnju, motivaciju i omogućimo savladavanje gradiva kao i nadoknadu propuštene nastave.

Ono što nas razlikuje od ostalih jeste velika posvećenost i profesionalnost u radu i ono što godinama naši polaznici ističu kaonajveći kvalitet naše škole jeste angažovanje profesora, pomoć polaznicima i velika motivacija za što kvalitetnije podučavanje, kako dece tako i odraslih. Kao dokaz za to jeste veliki procenat polaznika (oko 90%) koji nam svake godine ukazuju poverenje i nastavljaju pohađanje nastave u našoj školi. Trudimo se da uz sva savremena dostignuća iz oblasti lingvistike i filologije ugradimo i svoje lične strategije i iskustvo, motivaciju i ljubav prema predavanju. Upravo je i to razlog što smo postali prepoznatljivi po modernoj, interaktivnoj nastavi i velikoj želji da svakom pojedincu izađemo u susret i prilagodimo se njegovim potrebama i napretku.

Pošaljite poruku

Napomena: poruka koju ovde pošaljete firma će dobiti u svom inbox-u na našem portalu i na svoju email adresu
ukoliko je firma prihvatila da prima email poruke sa našeg portala.
privatniksam.rs
Pošaljite poruku