Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
02. Oktobar 2014.

Skola stranih jezika 'Smiley'

Kursevi stranih jezika za decu i odrasle.

Adresa:Jurija Gagarina 229, TC Enjub, 1.-vi sprat, lokal 252, Novi Beograd
Telefon: Prikaži broj
Telefon:0642360165
Dodaj u "Moje firme"
Podelite na društvenim mrežama

Detalji o firmi

Ime firme
Skola stranih jezika 'Smiley'
Opis delatnosti
Kursevi stranih jezika za decu i odrasle.
Adresa
Jurija Gagarina 229, TC Enjub, 1.-vi sprat, lokal 252, 11070 Novi Beograd
Telefon
Okrug
Grad Beograd
Obrazovanje i sportGrad
Radno vreme
-
Kategorija
Podkategorija

O nama

Škola stranih jezika Smiley nudi Vam učenje stranih jezika uz bogat i raznovrstan program. Od drugih nas izdvaja to što se kod nas uči brzo, lako i sa osmehom.

Naš pristup podučavanju stranih jezika ima za cilj da kod polaznika pobudi interesovanje, radoznalost i ljubav prema stranim jezicima. Ovaj metod budi i učvršćuje motivaciju te omogućava da kandidat u najvišem stepenu razvije svoje sposobnosti učenja i ostvari maksimalne rezultate.

Škola stranih jezika Smiley Vam nudi učenje stranih jezika kroz kreativan i inovativan metodološki pristup, uz podršku i pomoć iskusnih, motivisanih i visoko kvalifikovanih profesora stranih jezika željnih da prenesu svoje znanje i veoma posvećenih svom pozivu. Neka učenje stranih jezika postane radosno iskustvo u kome ćete uživati!

Želimo da omogućimo većini naših sugradjana da pohadjaju kurseve u našoj školi, te su cene istih pristupačne.

Škola stranih jezika Smiley je izgradila svoju reputaciju stavljajući akcenat na usavršavanje metodologije podučavanja stranih jezika, trudeći se da prati najsavremenije tendencije na ovom polju, kao i da konstantno ulaže u znanje i usavršavanje svog kadra.

U vremenu globalne komunikacije u kome živimo, znanje je veliko bogatsvo, a znanje stranih jezika neophodno da bi se došlo do prave informacije, do zaposlenja ili mesta na prestižnom svetski poznatom univerzitetu.

Uložite u svoje znanje a mi Vam stojimo na raspolaganju da ga usvojite na što brži, lakši i efikasniji način. Svi naši kursevi su tako koncipirani da usmeravaju kandidate da, kroz obuku koju na kursu prolaze, budu u stanju da pristupe polaganju MEDJUNARODNO PRIZNATIH ISPITA CAMBRIDGE MICHIGAN ISPITA, KOJI SE POLAŽU U NAŠOJ ŠKOLI!

Više informacija o CaMLA instituciji možete naći na sajtu www.cambridgemichigan.org, gde možete pronaći školu stranih jezika Smiley u odeljku "Find a centre". CaMLA sertifikati su priznati u preko 150 zemalja sveta Ovi sertifikati svedoče o nivou poznavanja engleskog jezika a pokrivaju više nivoa jezičke kompetencije od višeg početnog A2 do višeg naprednog C1. Za više informacija o ispitima pogledajte stranicu CaMLA ispiti i saznajte više o POLAGANJU MEDJUNARODNIH CAMLA ISPITA U ŠKOLI SMILEY.

Od velike je važnosti da steknete znanje jezika, ali pored toga mi Vam nudimo i dobijanje medjunarodno priznatih sertifikata u našoj školi, koji će Vam otvoriti vrata u svet i omogućiti da se školujete, uspostavite poslovne kontakte ili se zaposlite u inostranstvu.

KURSEVI JEZIKA U PONUDI OBUHVATAJU:

 • KURS ENGLESKOG JEZIKA
 • KURS NEMAČKOG JEZIKA
 • KURS FRANCUSKOG JEZIKA
 • KURS RUSKOG
 • KURS HOLANDSKOG
 • KURS NORVEŠKOG
 • KURS ŠVEDSKOG
 • KURS ITALIJANSKOG
 • KURS ŠPANSKOG
 • KURS GRČKOG
 • KURS MADJARSKOG
 • KURS KINESKOG

Upišite se na jedan od kurseva u našoj školi i saznajte zašto svi koji uče kod nas uče uz osmeh!Pošaljite poruku

Napomena: poruka koju ovde pošaljete firma će dobiti u svom inbox-u na našem portalu i na svoju email adresu
ukoliko je firma prihvatila da prima email poruke sa našeg portala.
privatniksam.rs
Pošaljite poruku