Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
21. Oktobar 2016.

SpaceNet se bavi prvenstveno uslugama povezivanje na internet putem bežičnog interneta, uslugama ADSL, D3i tehnologije. U svom sklopu ima servis računara i mobilnih telefona, ugradnju video nadzora, web hosting uslugu, telefoniju.

Adresa:Prnjavor, Šabac
Telefon: Prikaži broj
Telefon:0643333385
Tagovi: Video nadzor
Dodaj u "Moje firme"
Podelite na društvenim mrežama

Detalji o firmi

Ime firme
SpaceNet
Opis delatnosti
SpaceNet se bavi prvenstveno uslugama povezivanje na internet putem bežičnog interneta, uslugama ADSL, D3i tehnologije. U svom sklopu ima servis računara i mobilnih telefona, ugradnju video nadzora, web hosting uslugu, telefoniju.
Adresa
Prnjavor, 15000 Šabac
Telefon
Okrug
Mačvanski
Elektronika i ITGrad
Radno vreme
-
Kategorija

O nama

Kompanija SpaceNET od 2007. godine posluje na tržištu internet komunikacija. Nudimo usluge u oblastima bežičnog i ADSL interneta, digitalne (D3i) televizije, hosting usluge, kao i usluge telefonije, ugradnju video nadzora, servis računara i mobilnih telefona...

Rastuća tražnja u segmentu video igara i želja da kupcima u Srbiji ponudimo najnovije proizvode po prihvatljivim cenama razlozi su naše odluke da otvorimo Gameshop SpaceNET – internet prodavnicu, pod motom „Igre za svakoga“.

Umesto skupih CD-ova kupcima nudimo originalne i u potpunosti legalne igre po znatno nižim cenama, pribavljene direktno od distributera. Na njih smo dodatno spustili marže, pa gejmeri mogu pod najpovoljnijim uslovima da uživaju u nekoliko puta jeftinijem sadržaju, koji je za svaku igru identičan onom na CD-u.

Pošto na tržištu najveće interesovanje vlada za PS4 i Xbox One konzole, najbogatija ponuda naloga i digitalnih sadržaja odnosi se na PS4 igre i Xbox One igre. Obezbedili smo digitalne kodove – ključeve za igre i softver, kao i izvanredne kolekcije, po neverovatno povoljnim cenama koje su i do 90% niže nego kad igre kupujete pojedinačno.

U Gameshop-u SpaceNET možete, takođe, nabaviti diskove, i igre za PC.

Na sajtu se nalaze svi neophodni podaci, uputstvo za instalaciju i informacije o novostima na tržištu. Korisnik se može registrovati i otvoriti svoj nalog, popuniti listu želja, nabaviti vaučer za poklon dragoj osobi posebnim povodom.

Otvaranjem internet prodavnice vreme isporuke smo maksimalno skratili (najčešće na dan uplate) i omogućili domaćim i gejmerima iz inostranstva da brzo i lako nabave željene igre.   

Pošaljite poruku

Napomena: poruka koju ovde pošaljete firma će dobiti u svom inbox-u na našem portalu i na svoju email adresu
ukoliko je firma prihvatila da prima email poruke sa našeg portala.
privatniksam.rs
Pošaljite poruku