Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
28. Februar 2017.

SUNCE Marinković doo

prozori, vrata i paneli, roletne, ograde, staklo, fasade, velux

Dodaj u "Moje firme"
Podelite na društvenim mrežama

Detalji o firmi

Ime firme
SUNCE Marinković doo
Opis delatnosti
prozori, vrata i paneli, roletne, ograde, staklo, fasade, velux
Adresa
Lepenički bulevar br.39, 34000 Kragujevac
Telefon
Okrug
Šumadijski
Industrija i građevinaGrad
Radno vreme
-
Podkategorija

O nama

Kompanija SUNCE osnovana je 23. avgusta 1929. godine kao mala porodična radionica za izradu bravarije. Osnivač Aleksandar Marinković bio je poznat bravar - majstor vrhunskog zanata čije ograde i danas krase grad na Lepenici i svedoče o dugoj tradiciji izuzetnog kvaliteta.

Po simbolu Sunca koji je postavljen na “kamenom mostu” u centru Kragujevca, a koji je iskovan u radionici “Marinković” kompanija je dobila ime po kome je danas poznata i van granica Srbije.

Vrsni bravarski zanat i umetnost, ali i istinske vrednosti prenosile su se sa kolena na koleno kao pravo porodično blago. Naslednici Aleksandra Marinkovića, sin Ljubiša i unuci Dušan i Vladimir, nastavljajući tradiciju uspešno vode kompaniju koja danas ima stotinu zaposlenih.

Kompanija Sunce Marinković d.o.o. zahvaljujući osmodecenijskom radu sa ponosom zauzima lidersko mesto najuspešnijih kompanija u industriji proizvodnje energetski efikasne aluminijumske i PVC stolarije. U radnim jedinicima kompanije "Sunce Marinkovic" zaposleni su visoko kvalifikovani majstori, inženjeri i menadžeri. Svi oni zajedno stoje iza garancije kvaliteta SUNCE proizvoda.

Pošaljite poruku

Napomena: poruka koju ovde pošaljete firma će dobiti u svom inbox-u na našem portalu i na svoju email adresu
ukoliko je firma prihvatila da prima email poruke sa našeg portala.
privatniksam.rs
Pošaljite poruku