Poređaj: Po datumu Po ceni Po nazivu 1 – 25 od 25 proizvoda

Popravka punjača za laptop

Punjač Vašeg laptopa je potpuno ili delimično neispravan? Potrebna Vam je popravka ili zamena postojećeg? Šta god da je po sredi, rešite problem na jednom mestu.

Zamena lampe na LCD-u laptopa

Pregorela Vam je lampa na ekranu Vašeg laptopa? U servisu računara Sve za komp možete brzo i povoljno rešiti ovaj problem.

Reballing čipova

Zabrljana slika, ili njen potpun gubitak na ekranu Vašeg laptopa, znak je da je otkazao grafički čip. Sve za komp radi profesionalni rebbaling čipova sa najsavršenijim mašinama.

Nadogradnja memorije na laptopu

Laptop Vam je usporen? Nije u stanju da isprati Vaše zahteve? Želite brži i pouzdaniji rad? U servisu Sve za komp možete povoljno nadograditi memoriju Vašeg laptopa.

Popravka laptop kućišta

Zamana šarke na laptopu i svi ostali kvarovi na kućištu laptopa.

Zamena DC konektora na laptopu

Laptop Vam ne reaguje na punjač? U tom slučaju je potrebna popravka ili zamena DC konektora.

Zamena tastature na laptopu

kompletna provera ispravnosti tastature, provera flet kabla i ulaza za tastaturu, skidanje i čišćenje konektora za flet kabl, popravka tastature (ukoliko je moguće), čišćenje laptopa i zamena termalnih pasti, ugradnja adekvatne tastature

Zamena ekrana na laptopu

6000.00 RSD

Zamena ekrata na svim modelima laptopova, efikasno, strucno, brzo

Povezivanje štampača

Povezivanje štampača podrazumeva kako nameštanje štampača da radi na jednom računaru, tako i deljenje štampača sa više računara.

Održavanje računara

rešavanje svih problema na računarima i mreži, održavanje štampača, aktivnu i pasivnu mrežnu opremu

Zamena procesora

Zamena procesora, brzo, strucno,efikasno sa garancijom

Zamena napajanja

U slučaju napajanja, najčešće je reč o dotrajalosti samog sistema. Zbog toga se preporučuje zamena napajanja barem jednom u tri godine. Redovnom zamenom direktno utičemo na duži radni vek ostalih komponenti.

Dijagnostika kvara na računaru

500.00 RSD

Dijagnostika kvara svih vrsta racunara, lap topova, tableta

Čišćenje kompjutera

1000.00 RSD

redovnim čišćenjem kućišta umanjujete šanse težeg zaprljavanja. Suva krpa je odličan izbor za održavanje tastature, ekrana, miša i dr.

Optimizacija sistema

1200.00 RSD

detaljnim pregledom sadržaja otklanjaju se svi nepotrebni fajlovi, reinstalacijom programa kompjuter se osvežava, manjim hardverskim pojačanjem u vidu memorije ili procesora

Čišćenje virusa

1200.00 RSD

Garantujemo rešenje problema, postavljanje nove zaštite i maksimalnu sigurnost Vaših podataka!

Instalacija sistema Windows, Linux, Mac

1800.00 RSD

Instalacija sistema na laptopu ili desktop računaru je potrebna ako ste kupili ili imate prazan računar ili laptop bez operativnog sistema.

Servis UPS-eva

Servis Sve za komp radi popravke i održavanje UPS uređaja.

Servis matičnih ploča

Matična ploča je jedan od ključnih elemenata za pravilno funkcionisanje računara. Garantujemo profesionalan pristup, najsavremeniji alat i originalne delove.

Daljinska podrška

1200.00 RSD

Daljinskom podrškom istog trenutka rešavate problem, bez odnošenja računara u servis!

Servis LCD monitora

Pored kvaliteta, naši serviseri se odlikuju i zavidnom brzinom. I pre nego što se zapitate „gde mi je monitor“, Vaš LCD će ponovo biti pred Vama, spreman za rad.

Spasavanje podataka

Gubljenje podataka greškom spada u lakše slučajeve. Kao i, primera radi, diskovi sa neispravnom elektronikom. Spasavanje podataka je tada skoro 100% moguće.

Sklapanje konfiguracije

2500.00 RSD

Sklapanje konfiguracije omogućava samostalan izbor komponenti.

Nadogradnja računara

Nadogradnja računara ima tri osnovna cilja. Da ubrza računar, učini ga stabilnijim i prilagodljivijim za svakodnevni rad.

Umrežavanje računara

Umrežavanje računara služi za povezivanje više IT uređaja na jedan zajednički sistem. Na taj način se olakšava komunikacija među umreženim licima. Protok informacija je slobodan, a internet bez dodatnog opterećenja.