01. Oktobar 2019.

Удружење Добродетељ

Удружење „Добродетељ“ је удружење грађана, основано ради очувања и развоја јеванђељских врлина и традиционалних вредности.

Адреса:Стара Липовица 219ц, Барајево
Телефон: Прикажи број
Телефон:0631030130
Тагови: Дечије књиге
Додај у "Моје фирме"
Поделите на друштвеним мрежама

Детаљи о фирми

Име фирме
Удружење Добродетељ
Опис делатности
Удружење „Добродетељ“ је удружење грађана, основано ради очувања и развоја јеванђељских врлина и традиционалних вредности.
Адреса
Стара Липовица 219ц, 11460 Барајево
Телефон
Округ
Град Београд
ОсталоGrad
Радно време
-
Категорија
Подкатегорија

О нама

Удружење „Добродетељ“ је удружење грађана, основано ради очувања и развоја јеванђељских врлина и традиционалних вредности, врлина које су одувек красиле припаднике српског народа, и вредности које су вековима биле важне како српском народу у целини, тако и сваком Србину и Српкињи посебно

Те вишевековне националне врлине, као што су храброст, гостољубље, милосрђе, доброта...као и врховне националне вредности као што су Православље, Отаџбина и Породица, су данас угрожене, и чак се често замењују својим потпуним супротностима.

Очигледно је да је нашим вековним врлинама и вредностима, које и данас дели огромна већина српског народа, потребна НАША помоћ да опстану у данашњем, све више накарадном, свету, и зато смо покренули удружење „Добродетељ“, што је стара црквено-словенска реч за врлину.

Позивамо све који се слажу да је потребно нешто и учинити да нам се придруже и/или подрже наше пројекте.

Пројекат „Добро дете“

„Добро дете“ је први пројекат Удружења „Добродетељ“. То је едиција књига за децу која има за циљ да подстакне код деце развој оних особина које су одувек красиле велике и незаборавне личности – веру, храброст, доброту, истинољубље, несебичност, љубав...јер то је оно што истински испуњава човека и чини га срећним.

Деца памте приче из детињства, везују се за те приче и њихове јунаке, и копирају их у свом животу, па је врло корисно да се деци док су још мала читају приче које промовишу доброту и добра дела, као и да им се када мало порасту поклањају књиге са таквим темама, да их сами читају.

Овим пројектом позивамо родитеље, баке и деке, тетке и тече, ујаке и ујне, стричеве и стрине, кумове и пријатеље...да помогну деци коју воле, да поред стицања знања и вештина неопходних за живот, сачувају и у својим старијим годинама све оне врлине које деца најчешће имају док су мала, врлине које једном речју можемо назвати - доброта.

Јер каква нам одрасту деца, такав ће бити и свет у којем ћемо и ми и они убудуће живети.

Пошаљите поруку

Напомена: порука коју овде пошаљете фирма ће добити у свом инбоx-у на нашем порталу и на своју емаил адресу<бр> уколико је фирма прихватила да прима емаил поруке са нашег портала.
privatniksam.rs
Пошаљите поруку