Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
21. Novembar 2017.

Vaša kuća zdravlja

Opsta praksa, sistematski pregledi, ultra zvuk, laboratorija, preventivni pregled

Adresa:Vidikovački venac 73T, Vidikovac, Beograd - Čukarica
Telefon: Prikaži broj
Telefon:0112342222
Dodaj u "Moje firme"
Podelite na društvenim mrežama

Detalji o firmi

Ime firme
Vaša kuća zdravlja
Opis delatnosti
Opsta praksa, sistematski pregledi, ultra zvuk, laboratorija, preventivni pregled
Adresa
Vidikovački venac 73T, Vidikovac, 11030 Beograd - Čukarica
Telefon
Okrug
Grad Beograd
Zdravstvo i farmacijaGrad
Radno vreme
-
Podkategorija

O nama

Specijalistička ordinacija „VAŠA KUĆA ZDRAVLJA“ se nalazi u Beogradu, na Vidikovcu, između Garden centra i OŠ „Branko Ćopić“, u blizini pijace „Vidikovac“.

Naš stručan i nadasve predan tim lekara i medicinskih tehničara, zadužen je za brigu o Vašem zdravlju. Pružamo usluge inicijalnih i kontrolnih pregleda i davanje terapije u sklopu ordinacije i u kućnim uslovima. U Vašoj kući zdravlja možete obaviti preglede lekara opšte medicine, kao I kardiologa,urologa,dermatologa, reumatologa, endokrinologa pulmologa, pedijatra, interniste kao i ultrazvučne preglede. Po potrebi za Vas možemo organizovati i konsultativne specijalističke preglede iz drugih oblasti medicine.

Da bismo Vam olakšali put do Vašeg zdravlja, u saradnji sa renomiranom Laboratorijom AQUALAB+, u najkraćem roku kod nas možete obaviti sve potrebne laboratorijske analize.

Najveći uspeh za lekara i najbolje stanje za pacijenta je sprečavanje nastanka bolesti. Zbog toga smo u našoj i Vašoj kući zdravlja stavili akcenat na prevenciju poremećaja zdravlja!

Vršimo sistematske preglede za odraslo stanovništvo i decu ali nudimo i niz paketa usluga u cilju ranog otkrivanja bolesti kao i rizika za nastanak hroničnih nezaraznih bolesti (srčane bolesti, moždani infarkt, šećerna bolest, plućne bolesti, maligne bolesti...). Takođe se u našoj ustanovi rade i pregledi u cilju ranog otkrivanja bolesti štitaste žlezde, prostate i dojke.

Ukoliko pak dođe do nastanka bolesti, svoje umeće koristimo za individulani pristup svakom pacijentu, pružamo adekvatno lečenje ili kontrolišemo bolest i zajedno radimo na sprečavanju komplikacija

Pošaljite poruku

Napomena: poruka koju ovde pošaljete firma će dobiti u svom inbox-u na našem portalu i na svoju email adresu
ukoliko je firma prihvatila da prima email poruke sa našeg portala.
privatniksam.rs
Pošaljite poruku