Privatne firme iz Srbije na jednom mestu - privatniksam.rs
Sub, 01. Jun 2019.

Sudski tumači za ruski jezik

Ako nameravate da poslujete sa kompanijama iz Ruske Federacije, ili drugih zemalja u kojima je ruski jedan od, u zvaničnim poslovima, priznatih jezika... ukoliko se pripremate da odete na rad u Rusiju, ili studije na nekom od poznatih i priznatih ruskih univerziteta... imajte u vidu da su sudski tumači za ruski jezik na Novom Beogradu, u prevodilačkoj agenciji Versus, vama na usluzi.

Dugogodišnje iskustvo garancija je da ćete potrebne dokumente dobiti u prevodu najvišeg kvaliteta, povoljno, u najkraćem roku, overene onako kako to zahtevaju propisi – pečatom sudskog tumača.

Ukoliko niste sigurni šta to tačno znači – da razjasnimo.

Vaša originalna diploma, sudsko rešenje, izvod iz agencije za privredne registre i slični dokumenti su, naravno, na srpskom jeziku. Ako vam, iz bilo kog razloga, bude potreban prevod, možete angažovati prevodioca, profesora jezika, ili nekoga ko taj jezik dobro poznaje. Za zvanične poslove u drugim zemljama, međutim, to nije dovoljno, pošto tačnost prevoda može biti dovedena u pitanje. Rešenje je overa sudskog tumača. Sudskog tumača je ovlastilo Ministarstvo pravde da prevod uporedi sa originalom i da ga, ukoliko je kvalitet zadovoljavajući, overi posebnim pečatom. Takav overen prevod ima vrednost originala i može se koristiti u svim pravnim poslovima.

U agenciji Versus možete dobiti prevod na ruski, i overu sudskog tumača za ruski jezik. Poverite nam, sa punim poverenjem, prevode ličnih i putnih dokumenata, diploma fakulteta, svedočanstava završenih razreda osnovne i srednje škole, ugovora, uverenja, sertifikata, izvoda iz matičnih knjiga, pravnih akata, punomoćja, sudskih rešenja...

Nudimo vam i dodatne pogodnosti.

Ako se radi o dokumentima osetljivog sadržaja, za čiju ste privatnost zabrinuti, obezbeđujemo mogućnost potpisivanja pоsеbnog ugovora о zаštiti pоdаtаkа kојi su nаm pоvеrеni.   

Za overe pečatom sudskog tumača biće nam neophodni originali na uvid. Na vama je da nam ih dostavite, a ako je iznos koji treba da nam uplatite za uslugu veći od 5000 dinara, troškove vraćanja na vašu adresu kurirskom službom snosi agencija Versus.

Naši stalni klijenti, ili oni sa kojima smo sklopili ugovor o sadradnji, ostvaruju određene popuste.

Obratite nam se i o svemu ćemo se dogovoriti.

Garantujemo najviši stepen posvećenosti poslu i vrhunski kvalitet prevoda, uz maksimalnu preciznost i poštovanje rokova.  

Komentari

O firmi

Preporučujemo

Čet, 26. Sep 2013.
Sudski tumač, sudski tumači i prevodioci
Prevodilačka agencija i sudski tumači u Beogradu
www.sudski-tumaci.rs0113731734Naš tim sudskih tumača i prevodilaca svetskih jezika pružiće vam širok spektar usluga u prevođenju i overi svih vrsta dokumenata. Vaš izvorni dokument će biti pre